Leverancierselectie en projectbegeleiding

No strategy was applied without doing things. Zonder uitvoering gebeurt er niets. Zorg dan dat de juiste dingen gebeuren op een goede manier.

Wij vinden dat je in de projectfase de betrokken mensen zoveel mogelijk moet voorbereiden op de situatie die volgt. De tijd dat je techniek en content inkocht en toekeek hoe de leveranciers het werk voor je deden ligt lang lang achter ons.

Een webproject is voor veel organisaties de start van een nieuwe werkwijze. Dat betekent dat we het team zo goed mogelijk in stelling brengen om het (nieuwe) werk te kunnen doen.

Wij werken veel mee binnen projectteams door kennis en ervaring toe te voegen. Dit kan een project rond een nieuwe website zijn, maar ook een verbetertraject voor een bestaande website of onderdelen daarvan.

We nemen het werk niet uit handen, doen ook niet je projectmanagement of administratie, we werken met je samen. Onze ervaring is dat dit de productiviteit en het plezier binnen digitale projecten verhoogt. Daarom hechten wij aan goede opleiding, coaching aan geselecteerde mensen die voor online en dienstverlening werken. Dit kan in kennissessies en trainingen, maar ook gewoon door naast mensen te zitten en deel te nemen aan de gesprekken.

Wat kunnen we onder andere leveren?

  • Bij een nieuw project: inventarisatie van projectafhankelijkheden. De uitgangspunten en inschatting van de context van een project, plus schatting middelen en inrichting van een projectorganisatie
  • Ondersteuning bij leveranciersselecties in aanbestedingstrajecten
  • Ondersteuning van het werk van de projectmanager en quality assurance in het project
  • Kennissessies en ondersteuning voor teamleden, trainingen en workshops
  • Aanvullende onderzoeken zoals DGMI, Digital Governance Maturity Index
  • Ondersteuning bij ontwikkeling digitale strategie en ontwerpprincipes

We werken op deze manier vanuit de overtuiging dat een organisatie weinig opschiet door werk buiten de deur met een groep externen te organiseren. Wij vinden dat de dag dat wij vertrokken zijn, de organisatie het benodigde werk zelf moet kunnen oppakken. Hoe eerder het team het zelf overneemt, hoe beter.

Hoe kunnen we helpen?

Benieuwd wat we voor je kunnen doen? Meer weten over onze werkwijze? Stel ons je vraag!

Bel ons op 050 260 01 66

Geknipt voor jou

Welke boeken en blogs lezen we? Welke video's zijn echt meer dan het kijken waard? We hebben ze voor jou op een rijtje gezet.

Naar de bibliotheek