Recent werk / digitale toegankelijkheid

Gemeente Haarlem

Op dit moment (2021) werken we aan de herijking van de strategie waarbij de ambtelijke samenwerking met gemeente Zandvoort kansen oplevert. Het levert een uitdaging in (gedeelde) techniek, vormgeving en content. We starten met de ontwikkeling van meerdere informatiestrategie├źn met een stevig technisch fundament.

De eerste samenwerking gaat terug tot 2012. Toen belde Mieke Bergkamp, toenmalig hoofd Mediabureau: “Wiep, kun je me helpen met het ontwikkelen van een contentstrategie?” Mieke bleek begin deze eeuw in een zaaltje te hebben gezeten bij een workshop van Carel Bitter en Wiep Hamstra.

Haarlem is voor ons bijzonder, omdat het een nieuw ijkpunt opleverde in de wereld van gemeentelijke websites. We werkten aan compleet vernieuwde ordening en content op basis van gebruikersonderzoek, elimineerden het ‘digitaal loket’, verzorgden trainingen voor de nieuwe weborganisatie. Concept7 zorgde voor het interactieontwerp en design.

Gemeente Haarlem

Hoe kunnen we helpen?

Benieuwd wat we voor je kunnen doen? Meer weten over onze werkwijze? Stel ons je vraag!

Bel ons op 050 260 01 66

Geknipt voor jou

Welke boeken en blogs lezen we? Welke video's zijn echt meer dan het kijken waard? We hebben ze voor jou op een rijtje gezet.

Naar de bibliotheek